Binnenkijker: Een avontuurlijke kamer voor Arthur

admin

Fran & Christophe renoveerden onlangs hun woning. Fran keek er enorm naar uit om alles een nieuwe make-over te geven. Ze is zelf ook graag met interieurinrichting bezig, maar toch liep ze vast bij het stylen van de kinderkamers.

De kamers mochten een hele nieuwe sfeer krijgen en daarom boekten Fran & Christophe twee MIDI Kinderkameradviezen bij Studio Little Woo.

Ook al heb je veel ideeën en genoeg inspiratie, het kan altijd zijn dat je toch met twijfels zit en vastloopt. Het is dan ook erg fijn als iemand met je meedenkt.

Tijdens dit advies maakten we een indelingsplan en een moodboard. Op die manier kregen Fran en Christophe concreet kleuradvies, stylingtips voor accessoires, meubilair en bedlinnen.

Zo creëren we eenheid in de kamer. Aan de hand van een winkellijstje kon het koppel met slechts één klik op de knop alle producten aankopen en vol vertrouwen aan de slag gaan met het inrichten van de jongenskamers.

Nemen jullie ook graag een kijkje in de kinderkamer van Arthur?

Leuke jongenskamer accessoires

Arthur (6 jaar) is een echte avonturier, erg sportief en gek op de zee. Ontdek hier de leukste accessoires die we gebruikten voor het stylen van de kamer van deze superheld.

Behang: Bibelotte

Bed: Bobby Bed 120x200cm

Poster: Ted&Tone 

Dekbedovertrek: Studio Feder

Onderlaken: Lidor

Wandlamp zeilboot: Toddie

Krijtbord: Zara Home

Opbergbollen: Koziol

Vind jij het ook een uitdaging om je kinderkamer in te richten? Heb je veel ideeën maar lukt het niet om eenheid te creëren? Met onze kinderkameradviezen helpen we je heel graag verder.  

Ben je benieuwd wat de adviezen excact inhouden?

Je leest er hier alles over.

Stuur gerust een berichtje met je vragen! Tot snel!

Liefs,

Studio Little Woo

Fotografie: C.line Photography

Styling: Studio Little Woo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post