Binnenkijker: Een fleurige kamer voor Mahaut.

admin

Een kinderkamer is een magische plek. In de kinderkamer maakt je kleine held de mooiste herinneringen. In een wereld vol indrukken is het dan ook super fijn als kinderen tot rust kunnen komen en helemaal zichzelf kunnen zijn. Hoe leuk is het dan als je kinderkamer zowel rust, eenheid en persoonlijkheid uitstraalt?

Aurelie en haar gezin verhuisden onlangs naar een prachtig nieuw huis in Wezembeek-Oppem. De kamers mochten een hele nieuwe sfeer krijgen en Aurelie boekte drie MAXI Kinderkameradviezen bij Studio Little Woo.

Er werd gewerkt met een sfeervol behangpapier dat veel sfeer uitstraalt. Behangpapier kan echt een super fijne eyecatcher zijn in de kinderkamer en brengt zoveel sfeer en stijl in een kinderkamer. Ook al kies je voor een fellere print in je behangpapier, de magie zit hem er in om te stylen met rustige en tijdloze accessoires die eenheid en balans creëren.

Ook al heb je veel ideeën en genoeg inspiratie, het kan altijd zijn dat je toch met twijfels zit en vastloopt. Aurelie en haar gezin vonden het dan ook erg fijn dat wij met hen meedachten en hen volledig konden ontzorgen.

Tijdens dit advies maakten we een indelingsplan en een moodboard. Op die manier konden we een concreet kleuradvies, stylingtips voor accessoires, meubilair en bedlinnen overbrengen.

We creëerden een magische sfeer in deze kamer. Aan de hand van een winkellijstje kon het gezin met slechts één klik op de knop alle producten aankopen en vol vertrouwen aan de slag gaan met het inrichten van de kinderkamers.

Nemen jullie ook graag een kijkje in de kinderkamer van hun dochter Mahaut?

De liefste meisjeskamer accessoires

Ontdek hier de leukste accessoires die we gebruikten voor het stylen van de kamer van Mahaut.

Hemeltje: Konges Slojd  

Dekbedovertrek: Garbo & Friends

Lamp: Rose in April

Tapijt: Tapis Petit

Nachttafel: Maison du monde

Trophée Daisy rêveuse: Boramiri

Rotan mandje: Studio Little Woo

Behangpapier: Bibelotte

Boekenkistje: Petite Amelie

Lamp Konijn: Vraco

Vind jij het ook een uitdaging om je kinderkamer in te richten? Heb je veel ideeën maar lukt het niet om eenheid te creëren? Met onze kinderkameradviezen helpen we je heel graag verder.  

Ben je benieuwd wat de adviezen exact inhouden en wat onze verschillende tarieven zijn?

Je leest er hier alles over.

Stuur gerust een berichtje met je vragen! Tot snel!

Liefs,

Stéphanie

Fotografie: C.line Photography

Styling: Studio Little Woo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post