PROJECTEN

MAXI KINDERKAMERADVIES
MAXIME

Voor de kamer van Maxime werd een volledig nieuwe verdieping geplaatst. Deze lieve jongen kreeg een stoere kamer waar je meteen de liefde voor auto’s in terug vindt. De hoge muur kreeg een leuke blauwe kleur. Het stapelbed zorgt hier voor een echte eyecatcher in de kamer.

Maxime

Maxime

Maxime

Maxime

Julia

Julia

Julia

MINI KINDERKAMERADVIES

JULIA

Na de verbouwingen kreeg deze lieve meid een volledig nieuw ingerichte kamer.

Een rustige babykamer met een knusse en warme sfeer.

MAXI KINDERKAMERADVIES

VICTOR

Deze vrolijke jongen kreeg na de verbouwingen een stoere kamer met als thema ‘jungle’.

In deze kamer werd gekozen voor veel maatwerk, zoals ingebouwde kasten en een op maat gemaakt bureautje tegen het raam. Een kinderkamer die kan meegroeien met de interesses van het kind, zonder al te veel aanpassingen.

Victor

Victor

Victor

Victor

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

MIDI KINDERKAMERADVIES

ALICIA & LIONEL

Deze schattige tweeling kreeg een volledig heringerichte kamer met een wereldse touch. Een kamer waarbij twee zeer verschillende individuen zich thuis voelen en waarbij ondanks de grote verschillen eenheid gecreëerd wordt. Een vrolijke speelse kamer werd het resultaat.

MAXI KINDERKAMERADVIES

JAX

Deze kleine avonturier kreeg een nieuwe kamer die rust uitstraalt door het gebruik van natuurlijke materialen en zachte kleuren. Deze lieve speelse kleuter is dol op alles wat met bouw en constructie te maken geeft. Graafmachines, shovels, betonmolens, noem maar op. 

Jax

Jax

MINI KINDERKAMERADVIES

BABYKAMER

Sofie en haar man verwachtten hun tweede zoontje wanneer ze beroep deed op Studio Little J voor een kinderkameradvies.

Hun voorkeur ging uit naar een neutrale kamer met natuurlijke tinten.

De eye-catcher hier in de kamer is het prachtig behangpapier ochtendgloren van Bibelotte. Het is altijd super spannend om te zien hoe een bepaalde print zal overkomen op een muur, maar hier had ik alle vertrouwen in.

Missie geslaagd, want het resultaat is prachtig!

Hier ben ik aan de slag gegaan met een MINI kinderkameradvies, waarbij ik advies gaf op vlak van kleur, behang, indeling  en accessoires.

 

MINI KINDERKAMERADVIES

MIL

Sofie’s eerste zoontje, Mil, keek er zo naar om grote broer te worden. Om dit te vieren kreeg Mil een grote jongensbed! De keuze ging uit naar dit mooie bed van Nobodinoz.

Ook Mil kreeg een mooi behangetje in zijn kamer. We kozen ook voor Ochtendgloren van Bibelotte, maar dan in een ander kleurtje, om zo ook eenheid te creëren tussen de twee kinderkamers.

Maurice

Deze lieve ontdekkingsreiziger is gek op diertjes en de zee. Om tot rust te komen zit hij graag aan zijn bureautje om te tekenen en te knutselen. Maurice heeft inmiddels ook een indrukwekkende boekencollectie. Hier kregen ze alvast een fijn plekje. In zijn grote bed kan hij nu genieten van verhaaltjes en vele knuffelmomentjes met papa, mama en kleine broer.

Maurice

Maurice

Maurice