PROJECTEN

Maxime

Voor de kamer van Maxime werd een volledig nieuwe verdieping geplaatst. Deze lieve jongen kreeg een stoere kamer waar je meteen de liefde voor auto’s in terug vindt. De hoge muur kreeg een leuke blauwe kleur. Het stapelbed zorgt hier voor een echte eyecatcher in de kamer.

Maxime

Maxime

Maxime

Maxime

Julia

Julia

Julia

Julia

Na de verbouwingen kreeg deze lieve meid een volledig nieuw ingerichte kamer.

Een rustige babykamer met een knusse en warme sfeer. 

Victor

Deze vrolijke jongen kreeg na de verbouwingen een stoere kamer met als thema ‘jungle’.

In deze kamer werd gekozen voor veel maatwerk, zoals ingebouwde kasten en een op maat gemaakt bureautje tegen het raam. Een kinderkamer die kan meegroeien met de interesses van het kind, zonder al te veel aanpassingen.

Victor

Victor

Victor

Victor

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Alicia & Lionel

Deze schattige tweeling kreeg een volledig heringerichte kamer met een wereldse touch. Een kamer waarbij twee zeer verschillende individuen zich thuis voelen en waarbij ondanks de grote verschillen eenheid gecreëerd wordt. Een vrolijke speelse kamer werd het resultaat.

Jax

Deze kleine avonturier kreeg een nieuwe kamer die rust uitsraalt door het gebruik van natuurlijke materialen en zachte kleuren. Deze lieve speelse kleuter is dol op safari dieren, dus werd hier gekozen voor een minimalistisch design met een ‘jungle touch’.

Jax

Jax

Jax

June

June

June

June

June

Een warme knusse kamer met een magical touch.  

Maurice

Deze lieve ontdekkingsreiziger is gek op diertjes en de zee. Om tot rust te komen zit hij graag aan zijn bureautje om te tekenen en te knutselen. Maurice heeft inmiddels ook een indrukwekkende boekencollectie. Hier kregen ze alvast een fijn plekje. In zijn grote bed kan hij nu genieten van verhaaltjes en vele knuffelmomentjes met papa, mama en kleine broer.

Maurice

Maurice

Maurice